Projecten

Kapelka Travel – reisblog

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Voor mijn reiswebsite ‘Kapelka Travel’ publiceer ik regelmatig een artikel. Sommige artikelen zijn snel in elkaar gezet vanwege tijdsdruk, aan anderen heb ik een aantal weken kunnen werken. Op KapelkaTravel experimenteer ik met verschillende soorten teksten. Sommige blogartikelen zijn verhalend, anderen meer feitelijk, sommige geschreven in de tegenwoordige tijd en anderen in de verleden tijd. Mijn doel voor Kapelka Travel is het schrijven van vlotte informatieve verhalen, die als een kleine reisgids fungeren voor de lezer.

Mijn huidige reisblog heb ik nu al zo’n 3 jaar, maar mijn streven is niet om er winst mee te maken. Ik gebruik mijn website om meer te leren over SEO, online vindbaarheid, in combinatie met het gebruik van social media. Dankzij mijn eigen reisblog blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen in zowel online-media als de reiswereld.

Deze kennis kan ik weer goed gebruiken bij het adviseren en ondersteunen van bedrijven en individuen die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Ook heb ik ondertussen veel ervaring opgedaan met het onderhouden van WordPress-websites. Niet alleen die van KapelkaTravel, maar ook heb ik verschillende kleinere websites opgezet voor mezelf en derden. Ik ben dus helemaal thuis in WordPress, en bekend met de meest bekende plugins.